Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak o nieznanym punkcie wyjścia - C80 |
Ola Olka
Odpowiedzi: 145
Wyświetleń: 60367
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2020-11-10, 10:04 Temat: Rak o nieznanym punkcie wyjścia - C80 |
gaba napisał/a: | Bardzo mi się spodobał opis tego staniu ktoś trafnie to opisał "nie zdawałem sobie sprawy że na Netfixie jest tyle seriali które mnie zupełnie nie interesują, a w domu jest tyle książek nie wartych czytania". | Popieram. Jak leżę plackiem bo się źle czuję (zdarza mi się) to właśnie do takich samych wniosków dochodzę. Uściski. Goń Covida za morze!
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2020-02-28, 12:43 Temat: Rak o nieznanym punkcie wyjścia - C80 |
gaba napisał/a: | Czyli powolutku raczek się rozwija. | bardzo mi przykro. |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2019-10-25, 07:13 Temat: Rak o nieznanym punkcie wyjścia - C80 |
gaba napisał/a: | postanowiłam robić tylko to co chcę, żadnego drylu. | Myślę że to bardzo dobre i pozytywne nastawienie. Ja tam bym się tym jednym kilogramem nie przejmowała. Są ważniejsze sprawy :-)
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2019-09-30, 06:33 Temat: Rak o nieznanym punkcie wyjścia - C80 |
gaba napisał/a: | "program może skutkować „nadwykrywalnością poszczególnych jednostek chorobowych, co może przyczynić się do pogłębienia trudności w dostępie do świadczeń NFZ”, | Jednym słowem lepiej żeby nie wiedzieli co im jest bo inaczej - nie daj Boże - poszliby do lekarza i się leczyli. I może nawet wyzdrowieli!?
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2019-08-23, 08:02 Temat: Rak o nieznanym punkcie wyjścia - C80 |
gaba napisał/a: | dziś nie podali - za wysokie ciśnienie, już nawet wkurzyć się nie można! | Kurcze naprawdę trzeba mieć nerwy....
Uściski! |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2019-05-23, 07:52 Temat: Rak o nieznanym punkcie wyjścia - C80 |
gaba o matko boska... Ufff, brakuje mi określeń na ten cały przebieg. Ale jak pisze Martyś masz to już za sobą i teraz czakamy na wyniki.
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2019-04-01, 07:00 Temat: Rak o nieznanym punkcie wyjścia - C80 |
gaba napisał/a: | Czyli nic nie wywojowałam - leczyć się będę w ciemno, markery w normie a patolodzy twierdzą że to nie jest typowy rak jajnika. | Oh gaba tak mi przykro. Cholera to życie ciągle zaskakuje nas jakimś nieplanowanym scenariuszem ale dlaczego z reguły gorszym od naszego? Trzymaj się dziewczyno.... Przesyłam uściski.
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2018-04-13, 07:41 Temat: Rak o nieznanym punkcie wyjścia - C80 |
Przeczytałam wszystko , tu nietety nie pomogę , mogę tylko wspierać mentalnie. gaba napisał/a: | bo nie jestem partnerem (ciekawe jak długo będzie to za mną chodziło) | zapewne bardzo długo
Pozdrawiam serdecznie |
|